Mitgolfudstyr.dk

Vi opkøber dit brugte golfudstyr

Sådan gør du det:
Vi opkøber brugt golfudstyr. Det eneste du skal gøre, er at tage kontakt til os på mail – support@mitgolfudstyr.dk, send os et billede og en lille beskrivelse af dine varer. Vi vurderer værdien af dit udstyr inden for 24 timer. Hvis du godkender vores pris på produktet, vil du modtage en fragtseddel inden for få timer samt pengene inden for 1-2 bankdage.

Alt golfudstyr har vores interesse. Vi tager dog forbehold for stand og overgang på produktet i forhold til mulighed for opkøb.

Fragtomkostninger deler vi ved en handel.

Mitgolfudstyr.dk

Sælg dit eget golfudstyr

Vi tilbyder også muligheden for, at du selv kan sælge dit produkt her på siden. Tryk på “opret” i højre hjørne af siden, hvorefter du kan registrere dig som bruger. Herefter følger du vejledningen, og så er du klar til at få din helt egen side under vores platform.

Når oprettelsen er gået igennem, kan du oprette alle de produkter, som du ønsker. Du har fri adgang til at lægge dine varer ind under de forskellige brugtvare-kategorier. Kategorierne for nye varer er kun forbeholdt for erhvervsdrivende. Vær opmærksom på at mitgolfudstyr.dk tager 10% af alle handler som forgår på hjemmesiden. Læs mere om rettigheder under handelsbetingelser.

God fornøjelse med salget af dit golfudstyr!